Introducere

Folosirea, incluzând vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul www.marist.ro, implică acceptarea termenilor şi condiţiilor menţionate mai jos.

Clienții pot comanda produse de pe www.marist.ro fie online, cu ajutorul Coșului de Cumpărături, fie prin e-mail sau telefon.

Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

  1. Online cu cardul, în conditii de sigurantă deplină, în momentul formulării comenzii.
  2. Ramburs la primirea comenzii.

Termenul de livrare este de 1-5 zile lucrătoare, dar uneori pot exista și întârzieri cauzate de motive obiective. Livrările se fac de luni până vineri. Daca se dorește livrarea sâmbăta atunci aceasta se specifică în secțiunea de comentarii, si este disponibilă numai în măsura în care curierul face livrarea în localitatea respectivă.

Expedierea produselor se face prin curier sau Poșta Română, la valoarea coletului adaugându-se taxele de livrare de 20 lei.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice SC EDITURA MARIST SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale furnizate și numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra stării comenzii și expedierea către client. Refuzul oferirii informațiilor atrage imposibilitatea onorării comenzii.

Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face în baza solicitării sale scrise expediate electronic. Ștergerea definitivă a datelor cu caracter personal din baza de date i se confirma clientului.