SC Editura Marist SRL este o companie din Romania, cu sediul în Baia mare, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J24/570/2002, cod fiscal14940945, email edituramarist@gmail.ro, telefon 0362/800/12, 0723570248 având și site www.marist.ro cu magazin online. În vederea îndeplinirii scopului de vânzare, cititorii noștri, vizitatorii, la inițiativa lor, sa realizeze comenzi, prelucram datele în vederea livrării comenzilor înregistrate pe site. Avem nevoie de anumite date cu caracter personal pentru a putea furniza coletele către cititor.

Potrivit GDPR, „date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizata”). O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Exemple de date cu caracter personal:

  • numele;
  • domiciliul sau reședința cuiva;
  • o adresă de e-mail (inclusiv adresele de tipul nume.prenume@firma.ro);
  • numărul de buletin, pașaport sau carte de identitate;
  • adresă IP;
  • un număr de înmatriculare al unei mașini;

Prin intermediul formularelor de comandă (spre exemplu, ca urmare a înregistrării ca membru al comunității marist.ro, ca urmare a solicitării unui serviciu, ca urmare a comenzilor plasate pe site ori ca urmare a abonării la newsletterele marist.ro).

Utilizăm formulare prin care îți poți face cont, poți comanda ori te poți înregistra la newsletterele informative marist.ro. Aceste formulare includ câmpuri precum numele, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil, parola de acces, detalii privitoare la adresa de livrare a unor produse, detaliile de facturare etc.

Folosim aceste date pentru a avea acces la site și pentru a putea livra produsele si serviciile pe care ai ales sa le primești. Baza legală pentru această prelucrare este un contract la care ești parte (ori de cate ori realizezi operațiunile de mai sus ești de acord cu termenii si condițiile de furnizare a acelor servicii alese de tine)

Completarea de către Utilizatori a formularelor pe site echivalează cu acceptarea necondiționata ca aceste date sa fie incluse în baza de date a edituriimarist.ro și cu utilizarea și prelucrarea de către edituriimarist.ro, afiliații și colaboratorii acestora pentru desfășurarea activităților enumerate mai sus, inclusiv, servicii de curierat, servicii de plata / bancare.

Clienților le sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date.